EHBO-EDE.nl
ONAFHANKELIJK - GRATIS - PLATFORM

EHBO-ers aanvragen

EHBO-EDE.nl is er bijna klaar voor. Nu nog even geen aanvragen indienen. Je krijgt hier al wel vast een indruk hoe eenvoudig het binnenkort wordt om EHBO-ers aan te vragen!

Aanvrager:

E-mailadres: *
Naar dit e-mailadres de bevestigingsmail gestuurd met de link waarmee de aanvraag bevestigd moet worden.

Naam: *
Volledige naam.

Evenement:

Evenement - organisatie: *
Naam vereniging of stichting uit Ede.

Evenement - naam: *

Evenement - locatie/adres: *

Telefoonnummer: *
Het telefoonnummer waarop de organisatie gedurende het gehele evenement is te bereiken.

Datum en tijd start: *

Datum en tijd einde: *
Bij een meerdaags evenement bij bijzonderheden aangeven wanneer elke dag start en eindigd.

Aantal gewenste EHBO-ers: *

Bijzonderheden:

De gegevens die je hier invult worden opgeslagen in de database. En worden zichtbaar op het interne gedeelte van de site voor iedereen van EHBO-EDE.nl.
Plaatje wacht even

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Een aanvraag wordt pas in het systeem ingevoerd nadat deze binnen 24 uur bevestigd is, door op de link te klikken, die per email wordt verstuurd.